Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

ACCIDENT TERIBIL in Harsova: 4 morti, printre care un copil – alte 3 persoane ranite

Un accident teribil a avut loc in aceasta dimineata la cativa kilometri de Constanta. Doua masini s-au lovit frontal la iesirea din Harsova spre Constanta, in Valea lui Ene.

Impactul violent a facut mai multe victime. Trei persoane si-au pierdut viata in accident. A patra victima este un copil de 7-8 ani care, lovit in cap de resturile masinii, a suferit un traumatism cranian si a intrat in coma.

O alta femeie, in varsta de 40 de ani, a suferit la randul ei politraumatisme majore, fiind preluata de medici in stare de inconstienta. Alte doua persoane au suferit diverse rani, fiind constienti.

UPDATE. Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat.

UPDATE. Din primele cercetari rezulta ca: in aceasta dimineata, la ora 9.06, P. NICOLAE, 39 ani, Ghindaresti, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hîrşova şi ajungând la km. 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Jetta, condus de  I. MIRELA,de 48 de ani din Saraiu, pe DN2A, dinspre Hîrşova către Constanţa.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui M. VASILE,  48 de ani, Ghindaresti, pasager în autoturismul VW Jetta, precum şi rănirea gravă a lui D NICOLETA de 38 de ani – Hârșova şi D DAVID de 5 ani, care ulterior a decedat – pasageri în autoturismul VW Jetta şi rănirea uşoară a lui  O VASILE 47 de ani şi N PETRICĂ 36 de ani-Ghindaresti, pasageri în autoturismul Opel Omega.

Imagini: ISU Dobrogea

loading...