Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

Postarea dureroasa a unei mamici pe Facebook: ‘Asa arata o manuta de bebelus pusa in branula’

O mamica a postat pe Facebook o poza cu bebelusul ei de doar 10 luni. Pana aici nimic neobisnuit, doar ca in poza mamica arata mana micutului care e iritata de la o branula pusa in spital.

“ASA ARATA O MANUTA DE BEBELAS PUSA IN BRANULA LA SPITALUL JUDETEAN DIN ZALAU BEBELAS DE 10 Luni RUSINE SA VA FIE PENTRU CUM TRATATI PACIENTII!”, scrie mamica pe pagina ei de Facebook.

Cazul a fost prezentat de graiulsalajului.ro care a cerut explicatii de la medicul pediatru Sorin Chisbora. Acesta a declarat pentru sursa citata ca micutul de zece luni ar fi suferit o iritatie din cauza leucoplastului folosit. Potrivit acestuia, tot la Sectia Pediatrie, s-a mai inregistrat zilele acestea un caz asemanator. Tot o iritatie de acest fel, cauzata de leucoplast, doar ca de data aceasta pacientul este ceva mai mare decat bebelusul de 0000

Medicul Sorin Chisbora, seful sectiei, a mai declarat ca va trimite o nota conducerii Spitalului Judetean pentru a informa cu privire la calitatea indoielnica a leucoplastului si ca personalul medical nu are cum sa prevada astfel de reactii la pacienti.

“Spitalul se aprovizioneaza cu materiale de la diferiti furnizori, nu medicii sau asistentele se ocupa de aceste achizitii. E imposibil sa stim dinainte ce calitate au”, a declarat medicul pentru graiulsalajului.ro. 

loading...