Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

CIRC cu hotii de buzunare intr-un autobuz! Postarea unui tanar a devenit virala – lumea lauda gestul acestuia!

Un adevarat circ a avut loc ieri dimineata in Piata 700 din Timisoara. Hotii de buzunare care au fost opriti sa urce intr-un autobuz au facut un scandal monstru. Mai mult, nervosi din cale afara, hotii urlau ca din gura de sarpe sa vina Politia.

Intreaga scena a fost filmata de un timisorean si postat pe pagina sa de Facebook.

“Erau trei persoane, ca fiind hoti de buzunare. I-a prins controlorul ca vor sa fure si au mai venit niste persoane care erau victime. A venit Politia pâna la urma, au intrat intr-o incapere din 700, unde au mers mai multi politisti. Când a iesit unul dintre politisti, a zis ca nu are ce sa le faca, ca nu i-au prins in fapt. in preajma lor erau mai multe victime si mai multi martori”, a declarat o martora pentru tion.ro.

Asadar, oamenii legii au ridicat din umeri, desi hotii au fost prinsi fara bilet si au tulburat linistea publica. La o zi insa dupa ce tion.ro a publicat imaginile cu hotii care au facut circ în Piata 700, reprezentantii Politiei Locale au venit cu precizari si spun ca totusi i-au amendat pe scandalagii. Potrivit oamenilor legii, hotii au reclamat ca au fost agresati de un grup de tineri cu fetele acoperite.

“Deoarece nu a fost identificata la fata locului vreo persoana pagubita sau care sa fi reclamat ca s-ar fi încercat sustragerea vreunui bun în mijlocul de transport, cei trei au fost sanctionati conform Legii 61/1991 republicata pentru tulburarea linistii publice si injurii cu câte 2.000 de lei fiecare. Grupul pe care îl reclamau ca i-ar fi agresat a fost preluat de Sectia 1 Politie”, transmit reprezentantii Politiei Locale.

Postarea tanarului a devenit insa virala pe net, unde a adunat aproape 500.000 de vizualizari si a fost distribuita de peste 4.000 de ori.

loading...