Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

In ianuarie, examen de primire in profesia de ARBITRU

Asociatia de Arbitraj Institutionalizat anunta organizarea, in data de 14 ianuarie 2017, a examenului de primire in profesia de arbitru. La examen se pot inscrie numai persoane care au obtinut definitivatul in alte profesii juridice.

Dosarele de candidat se depun in perioada 1 decembrie 2016 – 23 decembrie 2016 (la sediul Tribunalului Permnent de Arbitraj Institutionalizat situat in Targoviste, str. G-ral Matei Vladescu, nr. 1, bl. 11, sc. A. Ap. 1 parter, judetul Dambovita sau prin trimitere postala cu confirmare de primire).

ACTE NECESARE INSCRIERII:

1. Cerere de inscriere;

2. Curriculum vitae;

3. Carte de identitate – copie;

4. Certificat de naştere şi Certificat de casatorie (unde este cazul) – copie certificata pentru conformitate de candidat;

5. Dovada promovarii examenului intr-o profesie juridica – copie certificata;

6. Diploma de licenta sau Adeverinta provizorie – copie certificata pentru conformitate de candidat;

7. Cazier judiciar – original;

8. Adeverinta medicala cu mentiunile “Clinic sanatos nu este in evidenta cu boli neuropsihice şi contagioase” şi “Apt pentru profesia de arbitru” – original;

9. Doua fotografii color – 3×4 cm;

10. Taxa de de examinare (500 RON) – poate fi achitata la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Institutionalizat sau in contul RO19BRDE160SV32252551600, deschis de Asociatia de Arbitraj Institutionalizat la BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE SA, Ag. Crizantema, str. C. Brancoveanu, bl.11 – Targovişte.

BIBLIOGRAFIE:

Codul de procedura civila

  • Cartea a IV-a. Despre arbitraj (art. 541 – 621 CPC);
  • Cartea a VII–a. Titlul IV. Arbitrajul international şi efectele hotararilor arbitrale straine (art. 1110 – 1132 CPC).

Examenul se va desfasura prin sustinerea unui interviu si a unui test de verificare a cunostintelor care este compus dintr-un test grila si o proba practica. Vor fi declarati admisi candidatii care vor obtine cel putin nota 6.00.

Candidatii admişi vor fi inscrişi pe Tabloul Arbitrilor Tribunalului Permanent de Arbitraj Institutionalizat. Taxa de inscriere pe tablou este de 1000 RON.

RELAŢII SUPLIMENTARE:

  • tel. 0745 316 959; 0733 046 033;
  • e-mail: iulica.burticioiu@gmail.com; vlaicu_rodica@yahoo.com;
  • la sediul Tribunalului Permanent de Arbitraj Institutionalizat – str. G-ral Matei Vladescu nr. 1, bl. 20, parter, ap. 1, municipiul Targovişte, judetul Dambovita.

Un model cerere de inscriere poate fi descarcat de aici: facebook.com

loading...