Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

O mamica cere disperata ajutor: micuta Iris, bolnava de cancer, vrea sa traiasca!

O familie are nevoie urgenta de ajutor dupa ce fetita lor, Iris Bratosin, a fost diagnosticata cu cancer. Dupa mai multe operatii realizate de medicii romani tumoarea, localizata la coapsa stanga si extinsa spre alte zone din corp, a recidivat, iar micuta are nevoie de operatii si tratament la o clinica din strainatate.

Educatoarea Irina Bratosin de la gradinita Maria Natalia din Popesti Leordeni iubeste copiii si le dedica tot timpul si sufletul ei. Le-a indrumat pasii cu grija, s-a veselit cu ei, s-a daruit cu totul lor. Dar cand a fost sa se bucure de propriul copil, o fetita dragalasa, n-a putut.

La nastere, micutul ingeras IRIS a fost diagnosticat cu cancer la coapsa stanga. A suferit la 4 saptamani o operatie, au fost inlaturate tesuturile canceroase de la nastere, insa cancerul a recidivat si in 13.12, la eco, s-a vazut si pe burtica, dar si alaturi de vechea operatie inca o tumora. Fetita a fost operata din nou pe 16 decembrie. La doua ore de la operatie i-au fost depistate alte formatiuni tumorale in zona subratului, tumori care nu existau inainte de operatie.

Cancerul evolueaza extrem de rapid. Din pacate, medicii din Romania nu mai pot face mare lucru, iar singura sansa la viata a ingerasului este o operatie si tratament la o clinica din strainatate URGENT. In cca 10 zile trebuie sa inceapa chimioterapia, scrie marybilibou.blogspot.ro.

Recomandari:

Informatii si copii ale documentelor medicale aici: www.facebook.com/alaturideiris sau la 0723053670 (Ana Unatinszki – www.facebook.com/ana.unatinszki).Exista si un event pe Facebook unde se liciteaza si banii se doneaza micutei https://www.facebook.com/events/186502208486681/. Mamica: www.facebook.com/irinush.maria

Update 19.12.16. In acest moment se afla in discutii foarte avansate cu Bambino Gesu – Spitalul Vaticanului si cel mai probabil se va pleca spre Roma joi 22 decembrie, de indata ce se primesc documentele medicale din Romania, de la Spitalul Marie Curie.  De la clinica din Paris inca nu au primit un raspuns concret. Dupa primele investigatii de acolo se vor stabili costurile, etapele urmatoare, planul de tratament, pasii de urmat. Tot atunci, parintii vor avea un document oficial care sa ateste ca se accepta formularul E122 al Ministerului Sanatatii din Romania, iar taticul Mihai va reveni in tara pentru a indeplini formalitatile necesare eliberarii E112.

Dar indiferent ce se va intampla cu formularul, micuta IRIS va incepe tratamentul, nu poate sa astepte nicio secunda in plus. Boala e necrutatoare. Va reamintesc, din 8 decembrie pana in 13 decembrie, i-a recidivat cancerul, a fost operata in 16 decembrie si la 2 ore de la operatie i-a fost identificata inca o tumora in zona axilei. 

Cine doreste sa doneze o poate face astfel:

1. persoane fizice

– transfer bancar cont euro: RO25INGB0000999906495193, Mihai Bratosin, ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU

– transfer bancar cont lei: RO97INGB0000999901446987 Mihai, Bratosin, ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU

numerar in Bucuresti si Popesti Leordeni la Ana Unatinszki (www.facebook.com/ana.unatinszki, 0723053670)

numar de SMS incepand de maine 19.12.16 (revin cu informatia)

online cu cardul si PayPal in contul Asociatiei Salveaza o Inima (https://salveazaoinima.ro/campaigns/iris-bratosin/)

2. persoanele juridice

– transfer bancar cont euro: RO25INGB0000999906495193, Mihai Bratosin, ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU

– transfer bancar cont lei: RO97INGB0000999901446987 Mihai, Bratosin, ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU

– redirectionare 20% din impozitul pe profit in contul Asociatiei Salveaza o Inima (https://salveazaoinima.ro/campaigns/iris-bratosin/

loading...