Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

TRAGEDIE intr-o sala de sport! Un militar a murit in timpul unui antrenament!

Un tanar de 31 de ani a murit astazi in timpul unui antrenament intr-o sala de fitness din municipiul Botosani. Barbatul, care era angajat ca subofiter la o unitate militara din Botosani, a suferit, cel mai probabil, un accident vascular, in timp ce ridica greutati, informeaza Agerpres.

Colegii de sala l-au vazut cazand si au incercat sa ii acorde primul ajutor, insa militarul a decedat. La fata locului a ajuns si un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta, care a constatat decesul.

Corpul neinsufletit al barbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicina Legala in vedere efectuarii necropsiei.

Membrii familiei sustin ca subofiterul nu avea probleme medicale si ca obisnuia sa vina aproape zilnic la sala de fitness. Valentin Caeru era casatorit si avea un copil de doar doi ani.

Impietriti de durere, prietenii acestuia au postat mesaje dureroase pe pagina de Facebook.

‘Odihneste-te in pace prieten drag. Azi la doar 31 de ani ai plecat dintre noi,dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Îmi pare rau ca nu am putut sa te ajut și eu, la fel cum m-ai ajutat și tu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Te iubesc scumpul meu PRIETEN. R.I.P. CAERU VALENTIN VALY’,

‘Ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , mare mare pacat , scurta viața, ciudata mai e și lumea asta…..!!? Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun’,

‘Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!’.

loading...