Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

CRUZIME FARA MARGINI! Pisica mancata de pitbull, dupa ce stapanul si-a asmutit animalul! Oamenii au reusit sa-l identifice pe Facebook!

O scena ingrozitoare a avut loc in Galati. Un barbat a fost suprins de camerele de supraveghere ale unui supermarket in timp ce isi indeamna cainele, cel mai probabil un pitbull, sa atace o pisica care incearca sa se ascunda in magazin. 

Totul a iesit la iveala dupa o postare pe Facebook, in care un medic rezident din Galati cere ajutorul pentru a identifica barbatul raspunzator de o asemenea cruzime:

“Un psihopat ucide zilnic animale mici căței si pisici hranindu-si cei 2 pitbuli în zona Mazepa 2 -Tiglina.In acest film apare în fața Penny mk Mazepa cum își asmute javra pe o pisicuță gestanta pe care toți din zona o hrăneau.Distribuiți să îl transformăm în ,,vedeta” a Galatiului.Politia știe despre cine este vorba dar nu face nimic”.

Apelul a avut succes si sute de comentarii au aparut la postare. Individul a fost identificat in scurt timp ca fiind Marius Kiosa, cel putin asa are profilul de Facebook. Oamenii spun ca barbatul nu este la prima actiune de acest fel, ba dimpotriva, el si-ar fi facut un obicei din a ataca catelusi mici si pisici pentru amuzament.

loading...