Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

Politist mort intr-un accident, dupa ce nu a respectat distanta de siguranta

Un politist in varsta de 42 de ani si-a pierdut viata in urma unui accident. Acesta se afla pe o motocicleta si, spun martorii, nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata sa, pe care a acrosat-o. In urma coliziunii a fost proiectat intr-un alt autoturism si a murit.

Barbatul, un bihorean, mergea cu motocicleta in spatele unei masini pe care a acrosat-o, din cauza ca nu a pastrat distanta corespunzatoare. Apoi, a fost aruncat pe contrasens, unde a fost izbit in plin de o alta masina. Impactul a fost unul extrem de puternic, iar politistul a intrat in stop cardio-respirator.

Recomandare: Sofer roman salvat dupa ce a fost abandonat de patron in Italia: ‘Sa mori ca un caine’

Un motociclist a venit dinspre Oradea spre Salonta. Unul cu un Logan MCV astepta sa faca stanga la intersecția drum Chisirid iar motociclistul l-a lovit in spate pe ala cu MCV. Si din contrasens adica Salonta a venit o masina si a lovit motocicleta‘, a scris pe grupul Info Trafic Bihor, unul dintre martori.

Traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora.

Recomandare: VIRAL. Masinile cu girofar albastru si sirena care au pus pe jar soferii! Cui apartin acestea?

Medicii care au ajuns la fata locului l-au resuscitat zeci de minute, insa fara rezultat. Alin Şerban era politist la Directia Generala Anticoruptie Bihor.

Un sofer care circula in spatele motociclistului a surprins momentul in care s-a produs accidentul.

loading...