Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

Protest inedit la sedinta CJ Constanta! Un constantean a venit cu un mesaj adresat unei consiliere PSD: ‘Atentie, Sabrina! Sunt putori in Consiliul Judetean’

Un constantean a protestat intr-un mod inedit, ieri, in cadrul sedintei Consiliului Judetean Constanta, la adresa consilierului Sabrina Maria Nedelcu (PSD), care i-a catalogat drept „putori“ pe protestatarii fata de OUG 13.

Sorin Belu, reprezentant al societatii civile, a venit cu un afis in care ii atrage atentia consilierului respectiv ca sunt putori si in CJC. Pe toata durata sedintei, el a stat lânga Sabrina Maria Nedelcu.

La inceputul lunii februarie, Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta, a lansat un atac vulgar la adresa sutelor de mii de români care au protestat la adresa Guvernului PSD.

Sabrina Maria Nedelcu a postat pe contul ei de Facebook urmatoarea cugetare: „Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, sa fii gratiat si sa poti returna banii. România vrea sa plateasca 2000 ron pe luna pentru acela care fura 20000 ron. Da tare destepti sunteti sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu cotizati voi la stat de va duceti de la 09 dimineata la proteste? Putorilor!”

Sursa: Adevarul.ro

loading...