Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

Simona Halep si Irina Begu si-au aflat traseul posibil la turneul de la Wuhan

Simona Halep şi Irina Begu, cele două sportive din România aflate pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, şi-au aflat, vineri, traseul posibil la turneul de categorie Premier Five.

Cap de serie numărul trei, Simona a fost repartizată pe jumătatea superioară a tabloului şi va intra direct în turul doi. Acolo, sportiva din Constanţa poate da chiar peste Irina Begu, care trebuie mai întâi să treacă de o jucătoare venită din calificările turneului.

În turul trei, numărul cinci în clasamentul mondial poate da peste Monica Puig, campioana olimpică, sau Roberta Vinci. În sferturile de finală, Simona Halep se poate duela cu Timea Bacsinszky, Madison Keys, Caroline Garcia sau Mirjana Lucic Baroni. Semifinalele ar putea aduce în faţa Simonei noul lider mondial, Angelique Kerber.

Constănțeanca participă doar pentru a treia oară la turneul din China, la care a înregistrat o singură victorie oe tabloul de simplu. Irina Begu a mai jucat o singură dată la Wuhan, în 2015, fiind învinsă în turul doi. Turneul de la Wuhan este dotat cu premii totale în valoare de 2,288,250 de dolari.

loading...