Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

VIDEO VIRAL. Smecheri pusi la pamant cu un singur pumn de paznicul unui club – internautii jura ca sunt romani!

Un video cu doi tineri facuti knockout de paznicul unui pub a devenit viral pe internet. Totodata a creat si o serie de reactii, mai ales dupa ce pe pagina de facebook ‘Niste Nesimtiti’ s-a scris ca cei doi scandalagii sunt romani.

Asta dupa ce, conform autorului, pe filmulet se aud cuvinte in limba romana: ‘La secunda 17 se poate auzi cum spune: “vino aici ma”, iar la sfarsitul filmuletului ii puteti auzi pe cei doi vorbind romaneste: “Haide ba” zice unul dintre ei cu coada intre picioare’.

Filmul a creat numeroare reactii, pe o parte sunt cei care sustin cu tarie ca cei doi indivizi ar fi de nationalitate romana, dupa felul in care scuipa si se imbraca, pe de alta parte sunt cei care afirma ca cei doi sunt albanezi.

Pana va fi elucidat misterul, primele informatii clare sunt ca intamplarea a avut loc pe strada Parnell din Dublin, pe data de 23 iulie, in acest an, dar abia ieri a aparut video-ul pe internet. Potrivit mirror.co.uk, cei doi tineri turmentati incercau sa intre in pubul The Woolshed Baa and Grill, dar enervati ca nu erau lasati sa intre au inceput sa se certe cu paznicul, ba chiar sa-l si loveasca.  Ce a urmat apoi: cei doi smecheri au fost doborati cu cate un pumn de paznic.

Mat Hudson, managerul pub-ului, a declarat pentru sursa citata ca o investigație a fost deschisa in acest caz.

loading...