Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

FOTBAL. Suporterii SSC Farul duc impreuna, la Agigea, ‘spiritul farist’

Suporterii SSC Farul – noua echipa-fanion a fotbalului de la malul marii, urmasa a clubului de traditie Farul Constanta – si-au dat intalnire sambata, la ora 12, pentru a pleca in coloana spre Agigea. Cea mai noua galerie din Romania vrea astfel sa demonstreze ca ‘fotbalul apartine suporterilor‘ si ca, impreuna, acestia pot duce mai departe ‘spiritul farist’.

Informare publica, SSC Farul Constanta:

Sambata la ora 10.00 cu totii la stadionul Farul! Plecam din nou in coloana cu masinile! Nu lasam pe nimeni pe jos!

Un meci intre echipele clasate pe primele doua locuri este un derby, indiferent de liga in care se joaca. Tocmai de aceea vom trata meciul cu C.S. AGIGEA de sambata, 05.11.2016, ora 12:00 cu importanţa cuvenita. Nu dorim sa lasam nimic la voia intamplarii! Vrem ca echipa noastra sa continue şirul victoriilor şi ştim ca putem contribui şi noi la realizarea acestui obiectiv.

Sambata, la ora 10:00 ne intalnim in parcarea Stadionului “FARUL”, de unde vom pleca in coloana pe traseul: Stadion – Str. Chiliei – Delfinariu – Bd. Mamaia – Str. I.G. Duca – Bd. Ferdinand – Bd. Al. Lapuşneanu – Bd. 1. Mai – DN 39 C – Podul Nou (Apolodor) – Agigea. Imediat dupa zona delimitata cu panouri antifonice, vom vira la dreapta catre Agigea. În apropiere de stadion este o parcare destul de incapatoare, unde vom lasa maşinile şi vom porni pe jos spre stadion.

Vom demonstra inca o data cat de important este al 12-lea jucator şi ca fotbalul aparţine suporterilor!

Prezenta este obligatorie! Materialele cu insemnele FARULUI la fel!

Împreuna ducem mai departe spiritul farist!

loading...