Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

DRAMA. O romanca de 21 de ani a murit in Anglia – o fetita de 3 luni a ramas fara mama! Familia are nevoie de ajutor

Drama intr-o familie de romani stabilita in Anglia. Un sot a ramas vaduv, iar o fetita de doar 3 luni a ramas fara mama, chiar in momentul in care avea cel mai mult nevoie de atentia unei mame.

Potrivit specialarad.ro, Andreea Belei, o aradeanca de doar 21 de ani, a murit saptamana trecuta in Anglia, tara in care aceasta era stabilita impreuna cu sotul ei Daniel. Nimeni nu cunoaste inca cauza decesului, in comentariile de pe Facebook se vorbeste despre faptul ca tanara a fost gasita fara suflare in locuinta sa.

Anuntul decesului Andreei a fost facut de Biserica Penticostala Adonai din Londra. Tragedia este cu atat mai mare cu cat Andreea era o tanara mamica a unei fetite, Sarah Daniela, de numai 3 luni. Andreea a murit cu doua zile inainte de ziua de 8 martie, Ziua Femeii.

Pentru a ajuta familia indurerata pentru a-i aduce trupul neinsufletit acasa, in Romania, a fost deschis un cont pentru oricine vrea sa doneze din putinul sau. Impresionati de drama acestei familii, oamenii cu suflet mare au donat in trei zile peste 6.000 de lire. 

Oricine poate ajuta o poate face AICI

“A venit in UK ca noi toti, cu speranta la un trai mai bun pentru familia ei.  Aici a ramas insarcinata si a nascut acum 3 luni o comoara de fetita pe care din pacate nu o va putea invata sa spuna cuvantul mama. O moarte subita,care a taiat zilele senine a unei mame tinere. Familia nu este pregatita pentru acest efort financiar de a o duce acasa,acolo unde ar fi trebuit sa fie. Asa ca apelam la tine,la voi,la noi cei plecati exact ca Andreea! Noi familia iti multumim frumos pentru bunatatea care o arati in acest necaz si ne vom ruga ca Domnul Dumnezeu sa te binecuvanteze!”, se arata pe gofundme.com

Pe conturile de facebook ale sotului Andreei, ale rudelor acesteia, este plin de mesaje de condoleante si cuvinte cutremuratoare de ramas bun. 

loading...