Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

Ce telefon ai? WhatsApp va disparea de pe milioane de telefoane mobile!

WhatsApp, cea mai populara aplicatie de mesagerie instant, va inceta sa functioneze pe milioane de telefoane mobile din aceasta luna. Administratorii WhatsApp spun ca masura a fost luata pentru a tine pasul cu tehnologia.

WhatsApp va deveni inutilizabila, din luna decembrie a acestui an, pentru milioane de utilizatori, care vor trebui sa treaca pe terminale superioare daca vor dori sa foloseasca in continuare aplicatia. Aceasta are peste un miliard de utilizatori, iar reprezentantii companiei spun ca, pentru a tine pasul cu tehnologia, este necesar sa se renunte la compatibilitatea cu vechile modele de telefoane.

Chiar daca aceste modele sunt o parte importanta a istoriei noastre, ele nu ofera capabilitatile de care avem nevoie pentru dezvoltarea ulterioara a resurselor aplicatiei‘, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, citat de mirror.co.uk.

WhatsApp pentru iPhone

WhatsApp va inceta sa functioneze pe telefoanele iPhone 3GS, model fabricat in 2009. De altfel, aplicatia nu va mai putea fi utilizata pe nici un dispozitiv care ruleaza iOS 6. Cu alte cuvinte, este posibil ca orice iPhone 4, 4S sau 5 care nu au primit un update la noul serviciu de operare iOS 10 sa fie in imposibilitate de a rula WhatsApp. Masura afecteaza, de asemenea, primele patru generatii de iPad fara update-uri. In cazul in care nu sunteti siguri ce versiune a sistemului de operare folositi, puteti verifica, in iPhone, mergand in Settings – General – Software Update.

Recomandare:

WhatsApp pentru Android

Nici un telefon sau tableta care opereaza sistemele Android 2.1 sau 2.2 nu va mai putea rula WhatsApp de la sfarsitul acestui an. Este vorba despre terminalele fabricare in perioada mai 2010 – noiembrie 2011 sub diferite branduri si modele. De altfel, nici cea mai recenta versiune Android – 7.0, cunoscuta sub nimele Nougat, nu este universal disponibila. Puteti verifica versiunea sistemului de operare mergand in Settings.

WhatsApp a aparut in aplicatiile disponibile in 2009, incepand sa adauge, constant, optiuni noi si imbunatatiri precum convorbiri criptate end-to-end si apeluri video. Datorita acestora, a devenit cea mai populara platforma de mesagerie din lume. In prezent a venit momentul ca, daca detineti un telefon mai vechi, sa va ganditi serios la posibilitatea unui upgrade.

loading...