Constanta online: STIRI, INFORMATII, NOUTATI

Calatorii RATC Constanta pot cumpara bilete printr-un SMS la numarul 7475

Incepand din 15 septembrie, constantenii pot plati biletul pe autobuzele RATC printr-un SMS la numarul 7475

Regia Autonoma de Transport in Comun Constanta anunta publicul calator ca, incepand de vineri, 15 septembrie, numarul de telefon dedicat achizitionarii biletelor prin SMS este 7475.

Aceasta optiune este disponibila tuturor clientilor retelelor Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobil. SMS-ul de comanda este gratuit pentru retelele Vodafone si Digi Mobil, iar in retelele Orange si Telekom este 0,05 euro+T.V.A.

Astfel, pentru cel mai utilizat dintre biletele R.A.T.C., biletul de o calatorie, tariful pentru plata prin SMS scade de vineri, de la 0,40 euro+ T.V.A. la 0,30 euro + T.V.A.

! ATENȚIE ! Achizitionarea biletului se face inainte de urcarea in autobuz. Valabilitatea biletelor se calculeaza din momentul primirii confirmarii de finalizare a platii prin SMS.

SMS-ul de confirmare a platii precum si codul (format din 6 caractere alfanumerice) trebuie prezentate controlorului, in cazul in care acesta va solicita dovada achitarii calatoriei.

Daca un calator nu primeste SMS de confirmare, atunci nu se considera ca are un bilet de calatorie valabil si nici nu este taxat de catre furnizorul de telefonie mobila.  De asemenea, trimiterea unui SMS in timpul realizarii controlului nu este acceptata.

Avantajele solutiei de plata prin SMS:

  • plata se face instantaneu, fara a fi necesara deplasarea la Casele de bilete si abonamente;
  • contravaloarea titlului de calatorie achizitionat va aparea in urmatoarea factura telefonica sau va fi scazuta din creditul initial, daca este vorba de o cartela telefonica preplatita;
  • confirmarea platii biletului de calatorie va fi primita direct pe telefonul mobil intr-un interval de pana la 30 secunde de la trimiterea mesajului SMS catre numarul 7475.

Pentru informatii suplimentare sau semnalarea de disfunctionalitati:

– tel. 0241.618.581

– email: office@ratc.ro

loading...